Franczyza




Poznaj Green Moss Grill & Wege

 

Green Moss to Bistro które już od pierwszego dnia zyskuje stałych klientów. Zapewniamy  szeroki wybór burgerów z grillowaną wołowiną, wieprzowiną i  drobiem oraz wegańskich, autorskie sałatki, frytki belgijskie jak i z batatów, smoothies owocowe i warzywne, soki tłoczone, lemoniady, napoje alkoholowe.

 

Informacje dla Franczyzobiorcy:
 

Wspieramy Twój Biznes

  • Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji.
  • Wykonania kompletnego projektu technologicznego gotowego do odbioru przez Sanepid oraz wsparcie podczas remontu i adaptacji.
  • Unikalne produkty m.in. takich jak: wołowina na burgery, świeżo wypiekane bułki, autorskie sosy, frytki, przyprawy, itd.
  • Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw większości towarów spożywczych wraz z rabatami sieci bezpośrednio do lokalu. System do szybkiego zamawiania dostaw.
  • Profesjonalne szkolenia- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta.
  • Profesjonalne doradztwo- wsparcie przed i po otwarciu lokalu
  • Prowadzenie w imieniu i na rzecz Franczyzobiorcy stałej akcji marketingowej kanałami internetowymi, social media
  • Rabaty u dostawców w całej sieci
  • Bieżącą obsługę przez przypisanego opiekuna.
  • Otrzymasz projekt wyjątkowego wnętrza- spójny dla pozostałych restauracji
  • Zapewniamy część wyposażania- takie jak lodówki do napojów i piwa, zamrażarki itp.
  • Pomagamy w pozyskaniu środków na iwestycję


Przewidywana kwota inwestycji:


1.) Wyposażenie kuchni i akcesoria Koszt około 30 tys. zł netto - Sprzęt kuchenny można nabyć w kredycie bankowym lub w leasingu 

2.) Wyposażenie sali konsumpcyjnej Koszt około 30-40 tys. zł netto : stoły, krzesła, dekoracje, lampy, tablety, identyfikacja wizualna wewnętrzna i zewnętrzna. Kwota zależna  jest od powierzchni i stanu technicznego lokalu.  

3.) Koszt remontu i adaptacji lokalu 10 - 50 tys. zł netto. Dokładną kwotę remontu i adaptacji można oszacować dopiero po zapoznaniu się ze stanem technicznym lokalu. 


Opłaty:

  • Jednorazowa opłata wstępna: 5 tys. zł netto ( Standardy sieci, przepisy kulinarne, szkolenia, koordynacja projektów, wizualizacja sali konsumpcyjnej, koordynacja remontu, pomoc w zamówieniach, uruchomienie lokalu).
  • Stała miesięczna opłata franczyzowa 
  • Brak miesięcznych opłat od obrotu
  • Opłaty związane z utrzymaniem systemu sprzedażowego, marketing sensoryczny
     

Podstawowe wymagania sieci:

  • Minimalna liczba mieszkańców – 30 tys.
  • Lokal w łatwo dostępnej, widocznej z zewnątrz lokalizacji, ciągi piesze
  • Minimalna powierzchnia lokalu to 70 m2
  • Zaangażowanie i umiejętności managerskie właściciela
  • Od Franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.

 

Wybrałeś Green Moss- co dalej?

  • Wybór lokalu- pomożemy ocenić lokal i lokalizację
  • Spotkanie- omówimy szczegóły naszej współpracy
  • Remont i dostosowanie lokalu- będziemy cały czas dla Ciebie dostępni
  • Reklama- działania marketingowe zaczynają się długą przed otwarciem lokalu
  • Ustalenie daty otwarcia oraz terminu szkoleń wstępnych
  • Otwarcie lokalu- w tym dniu będziemy u Ciebie- pomożemy w kuchni i zadbamy o dokumentację fotograficzną
  • Aktywne działania marketingowe- ustalimy razem działania marketingowe, będziemy prowadzić funpage twojego lokalu, cyklicznie wprowadzamy nowości do menu

Osoby zainteresowane podjęciem współpracy proszone są o wypełnienie i wysłanie formularza kontaktu.
 

Zapraszamy do współpracy!

Telefon
mob: +48 792 302 848 ; 504 175 028
Email: bistro@greenmoss.pl
 


Newsletter

Podaj swój adres i bądź na bieżąco